K
ära Semla säg hej till lilla Profiteroles.
Som ni förstår forsätter jag på temat "Varför ska man välja när man kan få allt?" Efter Prinsess -Semla succén fortsätter jag introducera en liten fransk goding till vår kära semla. Vad blir det då? Semmel Profiteroles eller ska jag kalla dem för Profiterolsemlor?
Profiterole eller choux à la crème som det heter på franska är en bakverk ...
Läs mer »
Det är jag, Simona Muntean,
som är namnet bakom Cookies and Sweets.
Ekonom från Stockholm
med passion för bakning och fotografering.
En självlärd bakningsnörd som spenderar de lediga stunderna i köket.
Där experimenterar jag och testar
nya recept och smakkombinationer.
Ni hittar mig med ena handen i mjölpåsen och med kameran i den andra.
Välkomna till min söta värld. Det är bara att stiga på...
Följ mig på Instagram
4 senaste inläggen
Bästa Bak- och Dessertblogg 2017
Vackraste jordgubbstårta 2017
Topp 5 Bästa Foto 2017
Högtider
Arkiv
2018
Januari
2017
Januari,
Februari,
Mars,
April,
Maj,
Juni,
Juli,
Augusti,
September,
Oktober,
November,
December
2016
Januari,
Februari,
Mars,
April,
Maj,
Juni,
Juli,
Augusti,
September,
Oktober,
November,
December
2015
Januari,
Februari,
Mars,
April,
Maj,
Juni,
Juli,
Augusti,
September,
Oktober,
November,
December
2014
Januari,
Februari,
Mars,
April,
Maj,
Juni,
Juli,
Augusti,
September,
Oktober,
November,
December
2013
Oktober,
November,
December
Not seeing a Scroll to Top Button ? Go to our FAQ page for more info.