Polka Dot cake, doptårta till söta Astrid


Det blev White velvet cake bottnar fyllda med två lager hallonmousse och ett lager mjölkchokladfluff. Tårtan är spacklad med lemon swiss meringue buttercream ( smbc ) och täkt med egengjord mmf (marshmallowsfondant).



Alla dekorationer är ätbara, gjorda i sp, Fun cakes extra vita färgat med gelefärg från Dr.Oetker.
Den enda som gav mig huvudvärk var egentligen barnvagnen men inte för att det var svårt att göra utan för värmen gjorde det omöjligt att torka och fästa ordentligt. Med tanke på att jag har haft konstant ca 30 graders värme i mitt kök den senaste veckan är jag j*kligt nöjd med tårtan.
Hoppas bara gästerna och framförallt föräldrarna gillar tårtan.

Ok, det blev b a r a 96 prickar att fästa runt om den 28 cm runda tårtan ;-)




Ha ett långt och lycklig liv söta Astrid!
FOTO: SIMONA MUNTEAN
Klicka gärna på lilla ♡ om du gillar det du ser! Kram
Postad den
fin tårta