Powered by Jasper Roberts - Blog
Sockerkaka med apelsin och timjan

Sockerkaka med apelsin och timjan
N
i kanske är lika skeptiska nu som jag var när jag hörde första gången om en sockerkaka med timjan i. Det är en udda ingrediens i en sockerkaka, det måste jag erkänna. Hade aldrig kommit på det själv. Att dekorera med timjan eller rosmarin är inget konstigt i sig. Jag menar, man tar bort dekoren om man inte vill äta upp den. Men att blanda i själva smeten, det är en annan sak. Snubblade över ett recept på nätet med timjan i och blev nyfiken. Letade lite och det verkar fin... Läs mer »

Earl Grey cupcakes med lavender frosting

Earl Grey cupcakes med lavender frosting
L
ets have a cup of tea together! Gillar inte alla te?  Ju en kopp te blir alltid perfekt till frukosten, alla gånger. Jag tar helst en kopp te till min smörgås på morgonen än en kopp kaffe. Vet inte riktigt varför men passar bättre, man blir varm på insidan liksom. Nu kan jag erkänna att jag gjorde dessa cupcakes med Earl Grey smak så det skulle bli min ursäkt för att trycka i mig cupcakes redan kl 8 på morgonen. Men jag dricker Earl Grey bara på morgonen. S... Läs mer »

Choklad och vanilj tårta med karamellsmörkräm och chokladglasyr

Choklad och vanilj tårta med karamellsmörkräm och chokladglasyr
J
ag önskar att jag fick oftare tillfälle att visa mamma hur mycket jag älskar henne, hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag uppskattar henne. Men bor man inte i samma land så är det svårare att bara bestämma sig för att träffas när lusten eller längtan faller in. Jag har alltid haft en väldigt nära relation till min mamma och trots avståndet så pratar vi varje dag, nästan en hel timme. Hon får berätta om sin dag och jag bara älskar at... Läs mer »
Mat och Dryck Matklubbens Topplista 037jhDBf