Powered by Jasper Roberts - Blog
Dubbelnominering i Matbloggspriset 2017 ~ dröm eller verklighet?

 
Dubbelnominering i Matbloggspriset 2017
Helt makalöst!
Igår släppte Matbloggspriset de efterlängtade nomineringarna i de sex kategorierna. Stod på perrongen och väntade på tunnelbanan när jag fick beskedet via Instagram. Min blogg, Cookies and Sweets, har blivit nominerad till Bästa Bak- & Dessertblogg 2017. JAAAA, så lycklig att jag ville skrika, dansa, hoppa... Av nyfikenhet började bläddra igenom alla nomineringar p... Läs mer »

Kanelbullar med glasyr ~ Nu firar vi

Kanelbullar med glasyr
V
isst blir er första tanke "Varför firar hon inte med en tårta?" Det skulle vara det mest logiska eller hur? För det är en stor sak. Men ni har inte hela bilden just nu så låt mig förklara hur det ligger till.
Min älskade dotter har tagit KÖRKORT, jaaaaaa, igår vid lunchtiden ringde hon mig gråtande. "Mamma jag kan inte fatta, jag har körkort". Vilken lycka jag hörde i hennes darrande röst och jag blev så varm inombords. Det gick inte att beskriva känsl... Läs mer »

Spröda och smöriga vanilj och syltkakor

Spröda och smöriga syltrutor
S
måförtjust i syltkakor, småkakor, hallongrottor, spröda och smöriga med en syrlig-sött touch och pudrade med florsocker. Vem är inte förtjust i dem? Fråga alla småbarn bara. Och vuxna för den delen. Så enkelt att göra, kräver inte några ovanliga ingredienser som inte finns i varenda kök i landet och går ganska fort att svänga ihop. Dessa syltrutor är inget undantag. Ju kanske att dem är snäppet godare. Varför? Tänk er inte bara dem spröda och sm... Läs mer »
Mat och Dryck Matklubbens Topplista 037jhDBf