Powered by Jasper Roberts - Blog
Pepparkakspaj med saffranscheesecake

 
Pepparkakstarté med saffranscheesecake
I
nte ofta som jag slänger rester från mina bakningsprojekt. Här om dagen gjorde jag årets pepparkakshus från grunden. Eller inte riktigt riktigt från grunden. Har inte tagit steget fullt ut och gjort egen pepparkaksdeg utan köpte på ett konditori som jag passerade på väg in till stan. Skulle endast använda pepparkaksdeg till husdelarna så det kändes lyxigt med köpt deg. Hade ca 250 g deg kvar efter husbygget och det gjorde ont i hjärtat att slänga ... Läs mer »

1:a Advent tävling

pepparkakshus
 
Tävlingen är i samarbete med Dr. Oetker

H
ej alla fina där ute! Knappt en vecka till 1:a Advent. Tiden flyger iväg verkligen. Kommer ihåg när vi satt på jobbet i våras och planerade för påsk och någon sa bara på skoj "Ja och snart är det Midsommar och sen Jul igen". Känns så. Men nu ska vi prata 1:a Advent och den... Läs mer »

Japanskt Nyår med Jennie Walldén och Kikkoman

F
irar man Nyår redan i november? Varför inte? När man får tillfälle till att träffa självaste Jennie Walldén, vinnaren av Sveriges Mästerkock 2013, laga mat tillsammans med henne och ett gäng härliga bloggarkollegor och fotografer, då tackar man inte nej till. Då firar man nyår i november. För någon vecka sen var jag på en mycket trevligt tillställning på PS Matsal på Söder i Stockholm. Vi hade så otroligt roligt,... Läs mer »
Mat och Dryck Matklubbens Topplista 037jhDBf