Powered by Jasper Roberts - Blog
Dubbelnominering i Matbloggspriset 2017 ~ dröm eller verklighet?

Print Friendly and PDF
 
Dubbelnominering i Matbloggspriset 2017
Helt makalöst!
Igår släppte Matbloggspriset de efterlängtade nomineringarna i de sex kategorierna. Stod på perrongen och väntade på tunnelbanan när jag fick beskedet via Instagram. Min blogg, Cookies and Sweets, har blivit nominerad till Bästa Bak- & Dessertblogg 2017. JAAAA, så lycklig att jag ville skrika, dansa, hoppa... Av nyfikenhet började bläddra igenom alla nomineringar på jakt efter kända bloggar. Nej det är inte sant, det kan inte vara sant. Cookies and Sweets nominerad till Bästa Foto 2017. Snälla väck mig inte! Alltså mina ben började skaka och jag hade svårt att hålla mig upprätt. Hade inte tunnelbanan kommit tror jag, ett par minuter senare hade blivit upplockad från perrongen, så svimfärdigt som jag kände mig då.
 
Mer än ett dygn senare känns det fortfarande som en dröm och overkligt. Djupt tacksam över nomineringarna och även om jag vet att lilla jag (en självlärd amatörfotograf) inte är i samma klass som övriga nominerade och inte har någon chans så är jag så oerhört stolt att ha mitt namn bredvid så otroligt duktiga och kreativa matbloggare. Tror inte många förstår hur STORT detta är för mig!
Vinnaren i de två kategorierna kommer utses av Sèbastien Boudet, Kinna Jonsson, Ylva Vitorovic för Bästa Bak- & Dessert och av Ilva Beretta, Robert Kwok för Bästa Foto.
Klicka på bilden nedan för att komma till Matbloggsprisets inlägg och läsa mer om alla fantastiska matkreatörer nominerade i de olika kategorierna så kommer ni förstå varför jag inte vill bli väckt om det är en dröm. Låt mig bara fortsätta sova... åtminstone tills prisutdelningen på Sthlm Food & Wine på torsdag nästa vecka. 
Dubbelnominering i Matbloggspriset 2017
Vissa bilder är inte egna, källa Matbloggspriset.
FOTO: SIMONA MUNTEAN
Klicka gärna på lilla ♡ om du gillar det du ser! Kram

Kommentarer

Maggiesskafferi

Postad den

Men så roligt! Grattis! Måste kännas kul att få cred för allt jobb du lagt ned! Lycka till, jag håller tummarna:)

Svar: Tack så jätte mycket. Ja håll tummarna för mig snälla. Kram Simona
Simona Muntean

Jeanette

Postad den

Så kul, grattis! Jag ska hålla tummarna för dig:)

Svar: Tack så jätte mycket Jeanette. JA håll tummarna för mig :)
Simona Muntean

Kommentera här


Mat och Dryck Matklubbens Topplista 037jhDBf